Scanetto Oy – Pentti Virran tarina

Virta

Kuvassa liikemies Pentti Virta. Mies joka vie vaikka leivän kehitysvammaisen lapsen suusta. Koomikko joka ei pannut pahakseen vaikka menetti autonrenkaatkin. Pentti Virran ylpeys sekä Floridan rusketus on tullut kalliiksi Suomalaisille yrittäjille. Scaneton (entinen Tele 2000) erehdyttämiä on liian monta.

 

 

Useat suomalaiset yrittäjät ovat hämmentyneitä milloin syöpäsairaitten, kehitysvammaisten tai viranomaisten ja sotaveteraanien nimissä tapahtuviin avustus sekä tukipyyntöihin.

Tyypillistä avustuspyynnöille on se että vara mikä päätyy avustettavalle kohteelle on kyseenalainen sekä se että yleensä vastike lahjoituksesta on pelkkä nimellinen halpa pehmolelu tai kuten tässä Scanetto Oy:n tapauksessa, lehdeksi naamioitu nopeasti kasattu suppealla jakelulla jaettava arvoton vihkonen josta yleensä puuttuu jopa isbn-tunnukset.

Tähän artikkeliin on haastateltu lukuisia satoja Scanetolle rahojaan menettäneitä yrittäjiä sekä kerätty todisteita muun muassa Poliisin pesäpallo SM2017 tilaisuutta käsittävästä vihkosesta, kyseistä tilaisuutta ei järjestettykään konseptin mukaisesti Tahko Pihkalan stadionilla Pihkalan muistoa kunnioittaen syksyllä 2017 vaikka sillä verukkeella Scanetto rahastuksen teki kesällä 2017 jakaen juuri kyseistä mainosmateriaalia saadakseen asiakkaalta päätöksen.

lähemmäksi 900 yrittäjää teki ostopäätökseen, yrittäjät muuttivat aukioloaikojaan vahinkoa syntyi, harmillista.

Lisäksi tähän artikkeliin on haastateltu blogisteja joita on häiritty Scaneton taholta hävittämään Virran ja Scaneton toimintaa arvostelevia blogeja.

Artikkelilla ja aiheella on yhteiskunnallista merkitystä kun tarkastellaan kokonaisuutta, eli mikä mätä varainkeräyksiin kytkeytyy.

Kommentointiosio on  auki, kertokaa siis yrittäjät kokemuksistanne Scaneton kanssa.

Pentti Virta, Scaneton vastuuhenkilö on oman elämänsä koomikko joka ei esittelyjä kaipaa, Virran sikailunhan viranomaisportaalin kustannuksella moni saattaa muistaa se ylitti jopa valtakunnallisen uutiskynnyksen 2012 jos ette satu muistamaan siitä tässä Leike

 

Liikemies Virta on aiheuttanut kotimaiselle yrityselämälle järjestelmällistä vahinkoa hyväksi käyttäen milloin virkaportaalin auktoriteettia, milloin syöpäsairaitten tai kehitysvammaisten nimissä tunteisiin vetoavaa säälin siivittämää rahastusta painattamalla halvalle paperille nopeasti kasattuja yhdistys- ja tapahtumavihkosia sekä tunkemalla ne täyteen yrittäjille arvottomia yritysten yhteystietoja käsittäviä ruutuja, myyden ruudut erehdyttävästi ”mainoksina” ja jakamalla vihkoset suppealla jakelulla pilke silmäkulmassa muille ruudukoissa esiintyville yrittäjille.

Koomikko Virta on siinä mielessä että hän ei suuttunut kun häneltä vietiin kerran autonrenkaatkin eräs kolea joulun alus Virran toimiston majaillessa silloin Herttoniemessä.

Virta voisi aivan hyvin allekirjoittaa käsitteen että ne lahjoittajat ne ovat juuri niitä joilla on suuret sydämet mutta pienet aivot.

Saamamme tiedon mukaan Virta on reagoinut vuosien varrella blogien palautteisiin joissa hänen toimiaan arvostellaan konkreettisesti, blogeja on vaadittu painostaen hävitettäväksi, jopa keskustelufoorumeihin on yritetty vaikuttaa.

Virta on soitellut ympäri Suomen heitellen ukaaseja sitä ja tätä.

Tämä artikkelimme perustuu kuitenkin todellisuuteen, lähteet on tarkistettu useaan kertaan samoin todistelut ja artikkelin sisällön on lakimiehetkin tarkistaneet asiasisällöltään julkaisukelpoiseksi. Jokainen voi huoletta vetää herneen nenään jos huvittajaa siteeraa koomikoksi, asiasisältö ja kokonaisuus ratkaisee. Tämän artikkelin lähteet ja taustat on hyvän journalistisen tavan mukaisesti analysoitu useaan kertaan ja todettu paikkansa pitäviksi. Scaneton ja Virran uhreja on haastateltu runsaasti, osa jopa antanut luvankin nimensä julkaisemiseen artikkelin yhteydessä. Mikään ei ole selkeämpää kuin näyttö. Tämä artikkeli on totta!

Taustalla on ammattitoimittajia joten Pentti Virta kuluttaa energiaansa jos aikoo lähestyä meitä ukaaseillaan. Toimitustiimimme ei reagoi uhkailuihin ja painostuksiin sillä tällä aiheella on yhteiskunnallista merkitystä. Scaneton harjoittama toiminta on nimittäin kyseenalaistettu jo hyvin monta kertaa. Pentti Virran Tele 2000 ja Scaneton maine on ollut heikko jo sen perustamisesta alkaen.

Pentti Virta aloitti busineksensa siis Tele 2000 nimisellä yrityksellä myyden muun muassa poliisia Herttoniemen autokeitaaksi nimetyllä alueella kuin käytettyä autoa. Virta nousikin nopeasti kielteiseksi puheenaiheeksi jopa Kauppalehden case-palstalla tässä siitä linkki

Virran käytännössä vastikkeeton rahanpumppaus sai hälytyskellot yrittäjien keskuudessa soimaan, Virta päätti korjata tilanteen ostamalla pöytälaatikosta valmisyhtiön, siis nykyisen Scanetto Oy:n. Hallituksen jäseneksi kelpasi kas kun ei talouden koira niin ainakin oma puoliso.

Kun tarkastellaan konkreettisesti Scaneton taloustietoja tänään julkisesta Asiakastiedon raportista näyttää että Scanetonkin tie on taputeltu seinään.

Viimeiset vuodet kuten raportti todistaa on ollut varsin tuulista. Luonnollista, yrittäjät ovat ärsyyntyneet avustusten epämääräisiin kerjääjiin, sekä ymmärtävät vihdoin että asioidessa Scaneton kanssa ei tule muuta kuin harmia rahojen mennessä hukkaan.

Jokainen tietää miten edullista on painattaa 900 kappaleen erä pehmeäkantisia vihkosia, tunkea ne halvimman puhelinmyynnin keinoin täyteen arvottomia yritysten yhteystietoja käsittäviä ruutuja, latoa ne taidolla jonka osaa peruskoululaisetkin sekä jakaa vihkoset ruudukoissa mainituille yrityksille 90 centin postimerkein.

Virta kähmii suurimman taloushyödyn ja alistaa myyjänsä työskentelemään jopa 0,79 tuntipalkalla. Joitain vuosia takaperin Virta kuormitti erään toimiston naisensakin aivoinfarktiin. Nainen vietiin suoraan sorvin ääreltä ambulanssilla. Pentti Virralle ihmiset ovat materiaa. Nähtäväksi jää milloin viranomaiset puuttuvat Virran toimintaan.

 

 

Screenshot (7)~2

Screenshot (8)~2

Screenshot (6) (1)~2

 

 

 

Virran konsepti on ollut varsin yksinkertainen. Rahan pumppaaminen yrittäjiltä mahdollisimman halvalla ja vahinkoa yritysmaailmalle aiheuttaen sillä Scaneton konkreettinen tuote on ”häiriö”

Yrittäjät maksavat siis Virran Scanetolle siitä että altistuvat häirintään koska Virta ei ole sijoittanut toimivaan markkinointijärjestelmään ja Scaneton myyjät joita enää jäljellä käyttävät soittorekisterinään tuoreen vihkon korkeapaineella imuroituja ”mainostajia” ts ruutujen pölhökustaita.

Mitä järkeä?

Tätä artikkelia ei olisi olemassa jos Virta tilittäisi eteenpäin avustettavalle kohteelle, siis sille taholle jonka nimissä varoja kerää, reilussa hengessä tasajaon 50/50 prosenttia.

Mutta kun ei. Virta tilittää ainoastaan marginaalisen osuuden ja tunkee rosvosumman liiveihinsä

Korkein oikeus on jo linjannut sitäpaitsi vastaavan menettelyn lainvastaiseksi tässä asiasta uutinen

 

Tätä artikkelia ei olisi olemassa jos Virran toimittama vastike yrittäjälle olisi suhteessa maksettavaan summaan, jotain muuta ja enemmän kuin suppealla jaettu pelkkä pehmeäkantinen vihkonen, yleensä jopa ilman isbn-tunnuksia johon ”tukijan” tiedot hukutettu huomaamattomiin.

Ja ennenkaikkea että ko vihkonen olisi yleisön tarkastettavissa muun muassa Rautakirjan lehtitelineillä ennen maksupäätöstä.

Tätä artikkelia ei olisi olemassa jos Virta olisi joskus osannut koota oikean mainos tai mediatoimiston jossa yrittäjä huomioidaan eikä pelkästään pumpata kuivaksi nämä ja altistaen häirintään.

Scanetto on vaihtanut päämajansa sijaintia ja työntekijöidensä puhelinnumeroita kuin mustalainen hevosta sitä mukaa kun maa on alkanut polttaa jalkojen alla

Kannelmäki Herttoniemi Malmi, nyt karavaani on pysähtynyt Pukinmäen Säterintielle ja Virta lepuuttamaan kipeytynyttä jalkaansa.

Virta juuri suosii liiketoimissaan edullisia ellei B-luokan alueita aiheuttaakseen mahdollisimman suurta häpeää painattamiin vihkosiin erehdytetyille yrittäjille

 

(Kuva: Scanetto Oy Pukinmäen Säterintiellä talo missä tehdään kaikenlaista jännää)

20140503_1433312014-05-03_15-27-49_1200x675

 

Malminkaarella Scaneton toiminnalle olisi ollut tarjolla hautapaikkakin, ainoa oikea ratkaisu näin sairaalle, elinkeino ja liike-elämää vahingoittavalle toiminnalle.

Mitä vielä, Pentin ahneudella ei ole rajoja.

Kuinka kauan vielä esimerkiksi poliisi antaa yhdistystensä mällätä poliisin arvoa enempää suohon pitämällä yllä liiketoimintaa Scaneton kaltaisen nyrkkipajan kanssa joka ei ole oikea auktorisoitu mainostoimisto tai mediatoimisto.

Mitähän lisäksi poliisilaki mahtaa sanoa poliisin arvon alentamisesta.

Virta pitää kulissia yllä mm Yritystelessä mainitsemalla että Scanetolla olisi muka toimipisteitä neljässä eri kaupungissa. Todellisuudessa tänään Scanetolla ei ole Säterintien lisäksi työhuoneita muualla kuin Turussa ja Kuopiossa.

Miksi Pentti on toiminut miten on toiminut. Virtaa ei ole koskaan kiinnostanut tehdä yrityksistään oikeita kokonaisia media- ja mainostoimistoja.

Pentti Virta on hyväntekijä ainoastaan itselleen. Makea elämä ja Floridan makean veden kalat ovat olleet hänelle tärkeämpiä kuin rehti Suomalaisen yrityselämän kunnioittaminen.

Tele2000 aikoihin Virran alla nähtiin milloin Lexusta ja hampaissa valkaisua. Silloin meni lujaa. Tänään on kuitenkin tultu alas kovaa ja korkealta nimittäin Virralle näyttää kelpaavan jo normaali Eurooppalainen auto, hampaidenkin valkaisuun kelpaa kotimaisen apteekin tykötarpeet ja Floridan rusketusta paikkaa suomalainen solariumin rusketus. Vanhuus ei tule yksin. Onko Virralla katumusvaihe päällä? Mitä tuli tehtyä.

Joitain vuosia takaperin Virta läimi asiakkaille laskuina suoraan heti kättelyssä Gothian perintäkirjeiksi naamioituja laskuja. Joku ilmeisesti Scaneton myyjän eräs poika käräytti asian.

Samassa yhteydessä savun noustessa Hki väkivaltarikosyksikkö ja tämän Murharyhmä lehti lopetti yhteistyön Virran kanssa.

Viimeisten vuosien aikana Scanetto on tullut esille aiheettomien laskujen lähettäjänä.

Scanetto on viimeisten kerättyjen tietojen mukaan yrittänyt valelaskuttaa viimeisen kolmen vuoden aikana tuhansia kertoja.

Aiheettomat laskut ts valelaskutus on yksi talousrikollisuuden muoto. Aihe tuli tutuksi yleisölle Markus Pönkän myötä.  Siinä puhutaan aiheettomasta laskusta ts maksuvaatimuksesta johon ei ole annettu hyväksyntää.

Joskus Virralla on ollut asiakkaita siis yhdistyksiä ja portaaleita kymmenittäin nyt niitä on jäljellä enää kourallinen. Pitkä juoksu on todistanut yhteistyön Scaneton kanssa virheeksi.

Katsokaa ylläolevaa Asiakastiedon raporttia ja havaitsette logiikan. Scaneton valelaskujen lähetysaika osuu vuoden niihin ajanjaksoihin jolloin yrityksissä on vajaa henkilöstö ts lomakaudet. Laskuja yritetään saada läpi silloin kun yrityksen reskontran huomio on alitehoinen.

Scaneton tulos painui pakkasen puolelle 2015 ja kukahan on se herra Scaneton perähuoneessa joka on tehtaillut aiheettomia laskuja paikatakseen yrityksensä heikentynyttä tulosta. Aiemmin Virta on lavastanut ja syyllistänyt yrityksensä työntekijöitä vaikka todellisuudessa syyllinen on hän itse. Kapteeni jonka pitäisi jättää uppoava laiva viimeisenä. Pentti Virta on Scaneton vastuuhenkilö.

Yleensä yrittäjä joka näkee että yrityksessään on jotain pielessä tekee kaikkensa korjatakseen tilanteen, käyttäen jopa omia varojaan. Mutta ei Pentti Virta joka pakenee vastuuta Floridan makeitten kalastusvesien ääreen. Yleensä yrittäjä joka arvostaa yrityksensä moottoria eli työntekijöitä pitää huolen työntekijöistään. Työsuhdeasunnot ja muut työntekijän panokseen vaikuttavat seikat. Mutta ei Pentti Virta. Virran ainoa huomio työntekijöilleen on halpa pulla tukusta joka perjantai ja juustorasia joululahjaksi. Virta ottaa kaiken pois mikä vaikuttaa työntekijöidensä viihtyvyyteen. Scaneton myyjät ovat kertoneen Virran jopa lantraavan WC:n saippuatkin vedellä ja sammuttelevan valoja käytäviltä ettei lamput kulu. Yhä useampi olikin alkanut epäillä miehen mielenterveyttä.

 

Kertokaa ylhäällä olevalla sähköpostilla muutkin kokemuksistanne Scaneton kanssa ja aiheettomista laskuista Scanetto Oy:n kanssa 2015-2017 välisinä vuosina.

Scaneton tulevaisuus on Pentti Virran hämärtyneen tajunnan varassa. Ikämiehen joka ei ymmärrä milloin on valomerkin aika. Se sellainen, valomerkki nimittäin kun on jo Scanetolle välähtänyt.

Jokainen joka menee myyjäksi Scanetolle ottaa valtavan riskin, Puhutaan että vähintään viiden kilometrin turvaväli tälläiseen toimijaan on korrekti. On useita tarinoita Virta on pilannut monen elämän.

Virran kaava on yksinkertainen. Virta käyttää työntekijöiden ymmärtämättömyyttä, alkoholismia ja sairauksia hyväkseen, kieltää myyjiltä asiakaskontaktien taltioinnin ja käyttää tätä kiristimenä myyjää vastaan. Taltioinnilla tarkoitetaan äänikuittausta tai puhelun nauhoitusta, tietysti puhelun vastaanottajan tämä tietäessä. Kuluerä laitteiston hankintaan olisi ollut Virralle pieni menoerä. Myös Kariston esitäytetyt asiakaskortit eivät paljoa kiinnostaneet.  Virta on tarkoituksella jättänyt hankinnat koska haluaa sälyttää syyn epäonnistuneesta tilauksesta myyjänsä harteille, asiakkaan havaitessa että soitto tulikin Scanetolta kun laskutusvaiheessa vasta tämä tulee ilmi, Scanetolta jolla on niin huono maine että yrittäjä ei halua imagonsa suojaamiseksi olla esillä Scaneton painattamissa vihkosissa.

Scanetto ei ole oikea mainostoimisto ei oikea mediatoimisto. Jo pelkästään Scaneton logon tarkastelu kertoo että sen suunnitteluun ei ole käytetty visuaalista silmää saati AD:n osaamista. Harmillista kun tuo kyseinen Scaneton logo on suora kopio erään vuonna 1995 perustetun poliittisen yhdistyksen tunnuksesta.

Viimeisten toimitukseen saamiemme vinkkien mukaan Virta on alistanut tänä syksynä myyjiä työhön jopa 0,79 euron tuntipalkalla.

Mitä järkeä?

 

Scaneton tämän syksyn rahastus on Vammaisurheilu eli VALTTI (VAU) vihkosella. Siis houkutella uusia tai jo ennestään höynäytettyjä yrittäjiä ruutuihin joita mainoksiksi erehdyttävästi kutsuu. Kyseiset ruudut eivät ole mainoksia missään muodossa. Virta on vielä tänä kesänäkin yrittänyt rekrytoida ihmisiä myymään ilmapalloja painattamiin vihkosiin ”tulos tehdään pienillä ilmoituksella” puheillaan pitäen henkilöitä lähes 2,5 tuntia huoneessa luoden tälle mielikuvia.

Kyseisistä ”pienistä ilmoituksista” eli ruuduista ei ole mitään hyötyä siitä maksavalle eikä vara mihin ilmoittaja kuvittelee sen ohjautuvan ole konkreettinen.

Scaneton myyjät salaavat että soitto tulee Scanetosta joten yrittäjät olkaa tarkkoina. Scaneton numerot ovat olleet tänä syksynä 050- alkuisia.

Katso tästä palautteita miten kielteiseen valoon Virta aiemmin  mustamaalasi koko Vammaisurheiluliiton samanlaisella keräyksellä

Linkki

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement